Zelf Android app maken

Veel mensen denken dat het eenvoudig is om zelf een Android app te maken. Dat valt in de meeste gevallen echter vies tegen. Zelf Android apps maken is namelijk een stuk omslachtiger dan het lijkt!

Zelf Android apps maken

Wanneer je zelf een Android app wilt maken, zul je allereerst een uitgebreide programmeerkennis moeten gaan opdoen. Voordat je echt goed in programmeertalen kunt ‘denken’, ben je al gauw weer enkele jaren verder. Daarnaast ben je er met enkel programmeren echt nog niet. Je wilt namelijk ook dat je app er goed uit ziet. Ook je design skills zul je dus moeten ontwikkelen. Het nadeel daarvan is dat het zeker niet voor iedereen weggelegd is. Sommige mensen zijn nu eenmaal niet zo creatief, terwijl anderen al snel met de leukste en mooiste ontwerpen aankomen.

Wanneer je echt een goed idee hebt waarmee je veel geld kunt verdienen, dan heb je hier geen tijd voor. Je kunt dan niet nog leren programmeren en Photoshoppen, maar je moet direct actie ondernemen voordat iemand anders er met jouw idee vandoor gaat.

Maar wat is dan de oplossing?

De oplossing is eigenlijk heel erg simpel. Zelf een Android app maken zit er niet in, dus laat je het simpelweg door iemand anders doen. Nu is dat over het algemeen erg duur, maar uiteraard zijn er manieren om het op een goedkope manier te laten doen. Dit zijn zaken waar het Ebook dat je via deze website kunt downloaden verder op in gaat.

Zelf Android app maken? Nee, schaf het Ebook aan en leer hoe het veel eenvoudiger en sneller kan!

Geplaatst in App maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *